comenzi la domiciliu cliseru.ro

Proiect grandios la Slobozia! Se vor căra pietre ca la piramidele din Egiptul antic…

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/11/2015 | Locale Ialomita

Proiectul se vrea început în primăvara anului viitor, pe malul râului Ialomița, între podul de cale ferată și podul rutier din municipiul Slobozia

Primarul municipiului, Alexandru Stoica, lucrează, împreună cu un fost consilier local, inginer silvic, la un proiect inedit. Cum va arăta el în final, nu știm, cert este că proiectul se vrea început în primăvara anului viitor, pe malul râului Ialomița, între podul de cale ferată și podul rutier.

Mai precis, potrivit declarațiilor primarului, exprimate în cadrul unei ședințe cu elevii din Consiliul local al tinerilor din Slobozia, dealul va fi cumva împădurit, iar undeva se va face o cascadă, după cum a văzut dumnealui în Turcia.

„Mă chinui cu un domn specialist, când vă uitați încolo așa la sud, noi îi spunem dealul, vreau să facem un lucru și la primăvară îl facem. Facem o cascadă, iar în lateral facem o împădurire cu diferite specii de arbori, pe rânduri așa, un rând de salcâm, un rând de plop, nu știu, iar primăvara când înfloresc să fie frumos așa. Deci între podul rutier și podul de cale ferată.

Deja este terasat. Și aș vrea ca tot dealul ăsta, să-i zicem dealul tineretului, să facem cu toții un hei-rup, să facem rost de răsaduri și tot ce trebuie. Acest domn a lucrat numai cu așa ceva, a fost consilier local, este inginer silvic și a promis că face așa ceva.

Și vreau acolo și o cascadă. Cu toții cărăm piatra sus acolo, să facem cascada, cum au cărat-o egiptenii la piramide. Nu cu macarale, cu spatele, cu sacoșa, cu buzunarul…nu știu. Glumesc, bineînțeles. Dar încercăm să facem ceva pe zona aceea, că e păcat de ea. Acea zonă este prinsă ca spațiu verde al municipiului Slobozia (…)”, a spus primarul….