comenzi la domiciliu cliseru.ro

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/12/2019 | Locale Ialomita

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a disfuncţionalităţilor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi de canalizare le aducem la cunoștință că, în intervalul 23 decembrie 2019 – 05 ianuarie 2020, programul casieriilor RAJA va fi următorul:

  • Luni și Marți – 23, respectiv 24 decembrie 2019: Program normal
  • Miercuri – Duminică, 25 – 29 decembrie 2019: Închis
  • Luni și Marți – 30, respectiv 31 decembrie 2019: Program normal
  • Miercuri – Duminică, 01 – 05 ianuarie 2020: Închis

În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online (prin intermediul contului de client RAJA), transfer bancar, direct debit, Pay-Point, Payzone, etc..

Începând de luni – 06 ianuarie 2020, casieriile își vor relua programul normal de lucru.

Biroul de presă RAJA SA CONSTANTA