comenzi la domiciliu cliseru.ro

Profesorii Nica Balaciu, Manea Cristian, Stere Sorin și Dinu Marius Răzvan, reținuți pentru luare de mită și trafic de influență

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/07/2012 | Locale Ialomita

Patru profesori din judeţului Ialomiţa au fost reținuți, miercuri, 11 iulie, pentru 24 de ore, pentru luare de mită și trafic de influență.

„Stere Sorin, Manea Cristian, Nica Balaciu și Dinu Marius Răzvan au pretins şi primit diverse sume de bani de la elevi, pentru sine sau pentru a interveni pe lângă membrii Comisiilor de evaluare a lucrărilor de bacalaureat, în vederea obţinerii unor note de promovare a examenelor”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița.

Profesorul de geografie la Colegiul Național Mihai Viteazul din Slobozia, Manea Cristian, a fost candidatul Partidului Ecologist Român la Consiliul Județean Ialomița,  Nica Balaciu a fost recent numită ca director al Liceului Pedagogic din Slobozia, Stere Sorin este profesor de matematică la Colegiul Mihai Viteazul din Slobozia, iar Dinu Marius Răzvan este profesor de matematică la Școala nr. 3 din Slobozia.

Cercetările în prezenta cauză au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Structura Centrală şi Biroului Anticorupţie Ialomiţa precum şi cu suportul tehnic şi operativ al Serviciului Român de Informaţii.