comenzi la domiciliu cliseru.ro

Produse cosmetice indispensabile

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/05/2021 | Magazin

Machiajul este cel care pune în evidență feminitatea și frumusețea naturală, care accentuează atuurile și ascunde imperfecțiunile tenului, iar pentru a crea cel mai superb machiaj, avem nevoie de produse cosmetice inovatoare și de pensule calitative și potrivite pentru aplicarea acestora, deoarece un machiaj profesional și rezistent depinde în mare parte nu doar de profesionalismul persoanei care îl creează, dar și de produsele cosmetice aplicate.

Produse Cosmetice IndispensabileDacă te rătăcești printre multitudinea de produse cosmetice, atunci acest articol este pentru tine. Când mergi prin magazine parcă vrei să iei de toate, dar nu știi exact dacă o să-ți prindă bine… Îți vin în ajutor cu o listă de produse indispensabile în trusa ta de make up. Clar că poți să cumperi o mulțime și toate într-un final să-ți prindă bine, dar acesta este minimul de produse necesar pentru un machiaj complet. Și când zic complet, mă refer la ten, ochi, buze cu toate etapele ce le include un machiaj rezistent și corect realizat

Am realizat o scurtă listă cu produsele necesare pentru îngrijirea tenului şi pentru înfrumuseţarea acestuia:

 1. Demachiantul
  Demachiantul este unul dintre produsele cosmetice care nu trebuie să îți lipsească din geantă. Oriunde ai merge, acordă atenția necesara demachiantului. În fiecare zi, tenul intră în contact cu praf și impurități din mediul exterior care trebuie eliminate.
  Când vrei să-ți retușezi machiajul, trebuie să îți împrospătezi fața. Este necesar să îndepărtezi stratul de make-up care și-a pierdut din intensitate, inainte de a te machia din nou. Poți să folosești și servețele demachiante dacă recipientul demachiantului tău este prea mare. Însă, când ajungi acasă, înainte de culcare, trebuie neapărat să îți cureți tenul cu un produs special.
 2. Corectorul
  Un corector cu o textura ușoară, apropiat nuanței naturale a pielii poate acoperi cu usurință aproape orice defect. Acest produs esențial din trusa de make-up maschează foarte bine imperfecțiunile. Estompează petele roșii, cearcănele și punctele negre fără să încarce suprafața tenului. Trebuie să fie bine întins, astfel încât să ofere o acoperire de durată și uniformă.
 3. Mascara
  Cu siguranță, mascara este un produs de machiaj de care nu ne-am putea lipsi. Este indispensabil pentru o privire seducătoare de aceea, alături de celelalte cosmetice și el trebuie sa ocupe un loc important în portfardul tau. Mascara pune în valoare ochii, conferind expresivitate și volum genelor.
  Când te machiezi, înainte să pleci de acasă, curbează genele și apoi folosește mascara. Astfel, privirea ta va căpăta un plus de expresivitate.
 4. Rujul
  Rujul este unul dintre cele mai utilizate produse cosmetice. Definește machiajul și se adaptează în orice moment al zilei. Culorile rujului sunt nenumarate și trebuie alese atent, în funcție de restul produselor de make-up utilizate. Seara, la ocazii speciale este indicat rujul rezistent la transfer, care asigură o durabilitate mai mare.

5.Pudra de faţă

Pudra de faţă este utilizată pentru a fixa machiajul, precum și pentru a preveni apariția excesului de sebum. Aceasta poate fi translucidă sau pigmentată. Prima va extinde durabilitatea fondului de ten, iar a doua, la fel va fixa machiajul, dar și va masca imperfecțiunile, datorită pigmenților prezenți în formulă.

De asemenea, pentru a te simţi bine în propria pielea, odată cu trecerea anilor, ai nevoie de o colorare a părului. Alege culori vopsea păr, care să ţi se potrivească.

Esteto.ro comercializează produse cosmetice de la renumite  branduri, precum Londa, Wella, Alfaparf, Kerastase sau Keune.