comenzi la domiciliu cliseru.ro

Proba scrisă a concursului de încadrare directă a agenților de poliție

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/11/2016 | Lege si Ordine

Sâmbătă, 19 noiembrie a.c., va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă, pentru locurile de agenți de poliție de ordine publică şi rutieră, existente la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

 Candidații trebuie să se prezinte la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa şi la Colegiul Naţional “Mihai Viteazu” din municipiul Slobozia, începând cu ora 9.00, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 09.45.

Celor care nu sunt prezenți la ora 09.45 în sală nu li se va mai permite accesul și vor fi declarați “neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu incinta instituției unde se susține proba.

Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pașaport.

În sală, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate și pix/stilou de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea.

Nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare.

Testul constă în 60 de întrebări, cu trei variante de răspuns din care doar una este corectă.

Nota minimă de promovare a testului scris este 7.00 (șapte).

Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului/candidaţilor în cauză.