comenzi la domiciliu cliseru.ro

PRO AGRO își manifestă solidaritatea fața de victimele atentatului terorist din Belgia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/03/2016 | Magazin

Având în vedere atentatele teroriste soldate cu victime în Belgia, pe Aeroportul  Internațional  Zaventem și metroul din Bruxelles, Federația Națională  PRO AGRO își manifestă solidaritatea față de colegii fermieri reprezentanți LAPAR care se află în acest moment la Bruxelles, precum și față de reprezentanții MADR care reprezintă România la Comitetele de Gestiune ale C.E.

Încă o dată, poate mai mult ca oricând, Europa trebuie să fie unită în fața acestor acte criminale iar fermierii europeni să-și reafirme sprijinul și solidaritatea pentru a menține valorile europene indiferent de provocările duse la extrem de indivizi care nu înțeleg ce reprezintă democrația și libera exprimare.

Ne reafirmăm îngrijorarea față de ce se întâmplă la Bruxelles și sperăm ca reprezentanții fermierilor români – dl. Laurențiu Baciu, Gheorghe Lămureanu și Adrian Rădulescu, care sunt prezenți la Bruxelles pentru a reprezenta România în cadrul ELO, să se întoarcă cu bine acasă în România.

Credem că, în astfel de momente, fermierii, indiferent de asociațiile pe care le reprezintă, trebuie să-și reafirme încrederea că numai prin unitate pot reprezenta interesele agriculturii românești în fața Uniunii Europene.

Emil Florian Dumitru –   Președinte PRO AGRO

foto:@lolinfresquito1/Twitter