comenzi la domiciliu cliseru.ro

Prinși în flagrant!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/11/2016 | Lege si Ordine

Prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce încercau să sustragă bunuri din autoturisme

În noaptea de 13/14 noiembrie a.c., o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Ţăndărei a surprins în flagrant doi minori de 13, respectiv 14 ani, în timp ce încercau să sustragă bunuri din autoturisme aflate într-o parcare din localitate.

Totodată, din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada 29 octombrie – 06 noiembrie, cei în cauză ar fi distrus anvelopele mai multor autoturisme parcate pe raza oraşului Ţăndărei şi ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul acestora.

De asemenea, extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că la comiterea faptelor ar mai fi participat o altă persoană, un minor de 14 ani, din comuna Platoneşti.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Prinşi în flagrant de poliţişti

Poliţiştii Secţiei Rurale Griviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că dintr-o magazie situată pe raza comunei Miloşeşti, s-au sustras mai mulţi baloţi de lucernă.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au depistat în flagrant trei bărbaţi de 38, 43, respectiv 47 de ani, din comuna Miloşeşti şi municipiul Slobozia, care transportau cu un atelaj hipo mai mulţi baloţi cu lucernă, care ar fi fost sustraşi din magazia menţionată.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Verificările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA