comenzi la domiciliu cliseru.ro

Prinşi de poliţişti în timp ce transportau deşeuri reciclabile industriale

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/04/2013 | Lege si Ordine

Doi bărbaţi sunt cercetaţi penal de poliţiştii ialomiţeni, după ce în cursul zilei de ieri, 16 aprilie, aceştia au fost depistaţi în timp ce transportau cu un autoturism doi saci încărcaţi cu deşeuri reciclabile industriale, cumpărate de la o persoană necunoscută din municipiul Feteşti.

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase în vederea opririi efectuate de către poliţişti. Acesta a redus viteza, simulând oprirea, după care a demarat, circulând cu viteză sporită pe DJ 212, către comuna Movila.

Concomitent au fost alertate şi celelalte echipaje auto aflate în serviciu, autoturismul în cauză fiind urmărit pe o distanţă de aproximativ 2,5 kilometri, până la trecerea la nivel cu cale ferată din zonă, unde conducătorul auto a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, acroşând traversele de beton ce mărginesc zona adiacentă căii ferate, impact în urma căruia autovehiculul a fost avariat în partea dreaptă faţă, fără a mai putea circula.

În timp ce organele de poliţie se îndreptau către autovehiculul urmărit, ocupanţii acestuia au aruncat din habitaclu, în şanţul de pe marginea şoselei, doi saci din rafie conţinând conductori din cupru, prezentând urme evidente de ardere a învelişului izolator.

După interceptarea autoturismului, ocupanţii acestuia au fost identificaţi ca fiind doi tineri de 25, respectiv 32 de ani, primul dintre aceştia fiind suspectat de comiterea acestui gen de infracţiuni.

În cauză sunt continuate cercetările în vedea probării activităţii infracţionale a celor două persoane depistate.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️