15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Prins în flagrant. Fura din autoturisme https://wp.me/p49Kdo-cqf
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Prins în flagrant. Fura din autoturisme

Un tânăr de 17 ani, din municipiul Urziceni, a fost surprins de către polițiști în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism aflat parcat pe raza localității de domiciliu, de unde intenţiona să sutragă mai multe bunuri.

Ieri, 10 iulie a.c., poliția a fost sesizată, pe timp de noapte, de către un bărbat de 40 de ani, din Urziceni, cu privire la faptul că o persoană încearcă să pătrundă fără drept într-un autoturism.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la locul indicat, unde au surprins în flagrant un tânăr de 17 de ani, în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism, cu intenția de a sustrage bunuri.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta ar mai fi încercat să pătrundă prin efracţie în alte trei autoturime de pe raza municipiului Urziceni, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!