comenzi la domiciliu cliseru.ro

Prins în flagrant. Fura din autoturisme

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/07/2018 | Lege si Ordine

Un tânăr de 17 ani, din municipiul Urziceni, a fost surprins de către polițiști în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism aflat parcat pe raza localității de domiciliu, de unde intenţiona să sutragă mai multe bunuri.

Ieri, 10 iulie a.c., poliția a fost sesizată, pe timp de noapte, de către un bărbat de 40 de ani, din Urziceni, cu privire la faptul că o persoană încearcă să pătrundă fără drept într-un autoturism.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la locul indicat, unde au surprins în flagrant un tânăr de 17 de ani, în timp ce încerca să pătrundă într-un autoturism, cu intenția de a sustrage bunuri.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta ar mai fi încercat să pătrundă prin efracţie în alte trei autoturime de pe raza municipiului Urziceni, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite.