comenzi la domiciliu cliseru.ro

Prins de poliţişti după ce a furat două brăţări din aur

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/10/2012 | Lege si Ordine

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Feteşti efectuează cercetări faţă de un călărăşean, de 27 ani, din comuna Borcea, suspect de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Fapta, aflată în evidenţele poliţiei cu autori necunoscuţi, a fost sesizată joi, 4 octombrie, de către partea vătămată, o femeie de 45 ani din municipiul Feteşti.

Femeia le-a declarat poliţiştilor că în perioada 15 septembrie – 04 octombrie persoane necunoscute au pătruns în imobilul său din municipiul Feteşti şi i-au sustras două brăţări din aur, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei.

În urma activităţilor de cercetare investigare, poliţiştii au depistat suspectul, în persoana unui tânăr de 27 ani, din comuna Borcea, acesta fiind angajat de partea vătămată pentru efectuarea unor reparaţii în locuinţă.

Una dintre brăţări a fost recuperată şi restituită părţii vătămate, iar cea de-a doua a fost vândută de suspect contra sumei de 200 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările pentru recuperarea înregului prejudiciu.