comenzi la domiciliu cliseru.ro

Primarul din Reviga revine în echipa lui Tinel Gheorghe

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/03/2016 | Politica

De astăzi, 17 martie 2016, primarul comunei Reviga, Niculae Began s-a alăturat echipei deputatului Gheorghe Tinel, co-președintele PNL Ialomița. Acesta și-a anunțat intenția de a candida pe listele PNL la alegerile locale din vara acestui an, spulberând astfel orice zovn potrivit căruia edilul ar candida independent sau pe listele altui partid.

pnl ialomita primar reviga si tinel gheorghe

“Discuțiile pe care le-am avut cu consilierii mei m-au convins să vin înapoi, nu că aș fi plecat vreodată. Suntem o echipă și n-aș fi vrut să ne scindăm, să rupem voturile ca să le acordăm unora și altora”, a declarat primarul comunei Reviga.

“Primarul Began nu a plecat niciodată. Recunosc că au fost câteva discuții în interiorul organizației așa cum sunt peste tot, acolo unde oamenii au ceva de spus și au reprezentativitate. Faptul că astăzi am reușit să trecem peste toate diferențele de opinii dintre noi și să găsim un numitor comun este un lucru bun pentru organizația județeană a PNL Ialomița. Am spus încă de la început că nu dau pe nimeni afară și că, într-o perioadă rezonabilă de timp, toți cei care au ceva să-mi reproșeze se vor convinge, mai devreme sau mai târziu, că lucrurile nu stau așa cum au crezut. Apreciez gestul primarului de la Reviga de a realiza că locul său este în echipa mare a PNL”, a precizat deputatul Gheorghe Tinel.

În același context, edilul localității Reviga a mai spus că nu se pune problema să se răzgândească și că își va păstra verticalitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. “Nu m-a chemat nimeni forțat la partid, am venit de bună voie. Nu am avut nimic cu domnul deputat, am fost doar supărat pentru anumite decizii”, a conchis Niculae Began.

Gheorghe Tinel promite că echipa organizației PNL Ialomița se va mări cu oameni politici importanți din județ, chiar primari, “chiar dacă PSD a încercat să organizeze, bombastic, o ședință prin care să-i anunțe pe toți ca viitori candidați din partea PSD. Vă asigur că vor fi surprize cu candidaturile PNL Ialomița”, a mai spus co-președintele Gheorghe Tinel.

comunicat PNL Ialomița