Primarul din Fetești a primit ”Premiul de Excelență pentru Cele Mai Valoroase Lucrări de Infrastructură”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu, a participat, joi 18 octombrie, la Poiana Brașov, la cel mai important eveniment al toamnei din administrația publică, cea de-a VIII-a ediție a  Galei Premiilor de Excelență Administratie.ro.

primar fetesti Gheorghe CatrinoiuEvenimentul a fost organizat de portalul național de administratie publică www.administratie.ro împreună cu organizația ”Oameni și Companii”, alături de partenerii Camera Deputaţilor, Agenția Națională a Funcționarilor Publici și Primăria Brașov.

La cea de-a VIII-a ediție a  Galei Premiilor de Excelență Administrație.ro au participat peste 130 de persoane, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

În cadrul evenimentului, edilul feteștean a primit ”Premiul de Excelență pentru Cele Mai Valoroase  Lucrări de Infrastructură”.

Primarul municipiului Fetești a precizat că, în cadrul galei, au fost premiați cei mai merituoși reprezentanți ai administrației publice locale și centrale care s-au evidențiat în acest an prin eforturile pentru dezvoltarea acestui sistem, inițiative pozitive şi proiecte de anvergură.

De asemenea, factorii implicați au discutat despre importanța găsirii unui nou model, propriu României, de reformă autentică în administrație și despre necesitatea reevaluării conceptului de responsabilitate publică în instituțiile statului.