comenzi la domiciliu cliseru.ro

Primăria Urziceni pregătește amenajarea unui adăpost pentru câini

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/10/2016 | Locale Ialomita

Consilierii locali ai municipiului Urziceni au aprobat, la ultima ședință de consiliu, un proiect ce privea elaborarea unui studiu de fezabilitate în vederea amenajării unui adăpost pentru câini.

Obiectivul va fi amplasat „peste linie”, respectiv pe strada Buzăului, pe o suprafață de 2.500 m.p., în zona stadionului Unirea Valahorum.

„Acolo există niște clădiri și nu vor fi costuri mari. (…) Vom folosi clădirile de acolo și vom încerca, împreună cu angajații primăriei, să îl realizăm. Scopul nu este să cheltuim bani, dar trebuie să luăm câinii de pe stradă. Nu avem altă soluție decât realizarea adăpostului. Nu ați vrea să știți câți câini sunt. Nu trebuie decât să ieșiți în oraș. Situația devine foarte gravă și va trebui să ne mișcăm foarte repede. Ar trebui să realizăm că nu este numai problema Urziceniului, ci a țării, și trebuie tratată cu seriozitate (…) ”, a declarat Liviu Cazan, primarul interimar al municipiului Urziceni.

Pentru acest studiu a fost alocată suma de 10.000 lei. Este posibil ca adăpostul să fie funcțional în primavara anului viitor, deși se încearcă realizarea lui mult mai devreme.