15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Primăria Slobozia interzice temporar vânzarea de băuturi alcoolice https://wp.me/p49Kdo-4BN
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Primăria Slobozia interzice temporar vânzarea de băuturi alcoolice

Primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, a dispus miercuri, 16 octombrie, interzicerea temporară a desfacerii băuturilor alcoolice în unele zone ale municipiului Slobozia în data de 19 octombrie.

bauturi alcooliceDispoziția a fost dată ca urmare a desfășurării pe stadionul municipal din Slobozia, în data de 19 octombrie, a meciului de fotbal dintre echipele FC Unirea 04 Slobozia şi Rapid Bucureşti. Așadar, sâmbătă, 19 octombrie, între orele 08:00-15:00, se interzice desfacerea băuturilor alcoolice în imediata apropiere a Stadionului Municipal Slobozia, respectiv în zona cuprinsă între Complexul Elegant – b-dul Matei Basarab – Mănăstire. Persoanele fizice şi juridice care nu respectă interdicţia instituită vor suporta sancţiunile prevăzute de legislaţia în vigoare.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!