15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Primăria Slobozia cheamă constructorul TMUCB la negocieri https://wp.me/p49Kdo-4O8
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Primăria Slobozia cheamă constructorul TMUCB la negocieri

Viceprimarul municipiului Slobozia, Valentin Băcanu, a anunțat recent că va chema societatea TMUCB la negocieri pentru contractele de lucrări pe care le are în derulare în Slobozia Nouă și zona Filaturii.

Motivul ar fi, potrivit viceprimarului, nivelul inflației calculat de către reprezentanții TMUCB.
La contractele de canalizare, încheiate în 2007 și 2008, inflația a ajuns la unul dintre contracte la 31%, iar la celălalt la 40%, pentru restul de executat.

valentin bacanu„Noi, executivul, nu mai suntem de acord să plătim această inflație și i-am chemat la conciliere, la o fundamentare, să vedem. Mi se pare totuși mult să ajungi să plătești lucrarea cu plus 40% pentru rest de executat. Am avut o discuție cu compartimentul tehnic al Primăriei, cu domnul primar, și a rămas să se vină cu o fundamentare să vedem cum reușim să facem cu acel contract astfel încât să fie în binele nostru, al cetățenilor. Sunt lucrări neexecutate în cadrul unui contract multianual. Iar în contract se menționează că se actualizează în fiecare an cu inflația. Și cum din 2007 și până acum acel contract nu a fost finalizat, se vine cu acea inflație la contract. Numai că nouă nu ni se pare corect. Vom propune să fie de maxim 20%”, spunea Valentin Băcanu.

Viceprimarul susținea că, în ultimă instanță, dacă nu se va ajunge la un compromis, va lua în considerare rezilierea acelor contracte și întocmirea altora în termeni acceptabili.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!