15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Primăria Slobozia: Apa îndeplinește condițiile de potabilitate https://wp.me/p49Kdo-4qq
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Primăria Slobozia: Apa îndeplinește condițiile de potabilitate

apa potabila sloboziaPrimăria Municipiului Slobozia aduce la cunoştinţa tuturor cetăţenilor faptul că în data de 23 august 2013 a fost eliberata AUTORIZAŢIA SANITARĂ DE FUNCŢIONARE NR.319 pentru obiectivul SISTEM ALIMENTARE CU APĂ -CAPTARE, TRATARE ȘI DISTRIBUŢIE APĂ, la cererea SC URBAN SA.

Începând cu data prezentului comunicat, informăm populaţia că apa furnizată de către SC URBAN SA îndeplineşte condiţiile de potabilitate și că în acelaşi timp SC URBAN SA respectă Planul de Conformare la Autorizaţia Sanitară de Funcţionare eliberată.

Primarul Municipiului Slobozia, Alexandru STOICA

Vezi comunicatul în format PDF –  Comunicat de Presa – apa potabila slobozia

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!