comenzi la domiciliu cliseru.ro

Primăria Fetești a început demersurile pentru construcția unui sediu nou

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/01/2015 | Locale Ialomita

În sfârșit, după mulți ani, Primăria Fetești este mai aproape de a avea un sediu nou, modern. Clădirea va fi construită pe vechiul amplasament și va avea, în maxim doi ani, toate spațiile necesare funcționării în bune condiții a unei administrații locale.

Contractul de finanțare a fost semnat la finalul lunii decembrie 2014, iar perioada de implementare a proiectului este de 24 luni.

Proiectul cuprinde desființarea clădirilor existente în care a funcționat primăria și a anexelor care se găsesc, în prezent, pe suprafața destinată amplasării noului sediu, care va avea structura funcțională D+P+1E+2E parțial.

„Acest proiect este unul necesar și oportun ce va facilita o mai bună funcționare a serviciilor din cadrul administrației locale aflate în slujba cetățenilor și va corespunde tuturor standardelor de calitate. De mai bine de 6 ani suntem chiriași și nu avem un sediu. În curând vom putea spune că avem o clădire reprezentativă pentru municipalitate”, a subliniat primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 20.136.302 lei, din care 18.321.287 lei reprezintă valoarea totală solicitată (fonduri de la bugetul de stat) și 1.815.015 lei din bugetul local.