Primăria Fetești a început demersurile pentru construcția unui sediu nou

În sfârșit, după mulți ani, Primăria Fetești este mai aproape de a avea un sediu nou, modern. Clădirea va fi construită pe vechiul amplasament și va avea, în maxim doi ani, toate spațiile necesare funcționării în bune condiții a unei administrații locale.

Contractul de finanțare a fost semnat la finalul lunii decembrie 2014, iar perioada de implementare a proiectului este de 24 luni.

Proiectul cuprinde desființarea clădirilor existente în care a funcționat primăria și a anexelor care se găsesc, în prezent, pe suprafața destinată amplasării noului sediu, care va avea structura funcțională D+P+1E+2E parțial.

„Acest proiect este unul necesar și oportun ce va facilita o mai bună funcționare a serviciilor din cadrul administrației locale aflate în slujba cetățenilor și va corespunde tuturor standardelor de calitate. De mai bine de 6 ani suntem chiriași și nu avem un sediu. În curând vom putea spune că avem o clădire reprezentativă pentru municipalitate”, a subliniat primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 20.136.302 lei, din care 18.321.287 lei reprezintă valoarea totală solicitată (fonduri de la bugetul de stat) și 1.815.015 lei din bugetul local.

Mai multe articole de la obiectiv.net: