comenzi la domiciliu cliseru.ro

Prima ediție a competiției “Pompierul de ultimă generație”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/07/2015 | Lege si Ordine

În conformitate cu calendarul Asociației Sportive a Pompierilor – Sucursala Ialomița, în data de 16 iulie a.c, la sediul Detașamentului de Pompieri “Gabriel Boitan” din municipiul Slobozia, s-a desfășurat prima ediție a competiției “Pompierul de ultimă generație”, ce are ca obiectiv fundamental dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență.

La competiție au participat patru echipe, ce au reprezentat cele patru subunități din cadrul ISU Ialomița, respectiv Gărzile de Intervenție Slobozia, Fetești și Țăndărei și Secția de Pompieri Urziceni.

Conform regulamentului, cei patru membrii ai fiecărei echipe trebuie să parcurgă, într-un timp cât mai scurt, patru probe: “Manipularea furtunului”, “Greutate și rezistență”, “Cursa de obstacole” și “Ridicarea greutății”.

Concursul s-a dovedit a fi extrem de solicitant, concurenții fiind forțați să-și atingă limitele calităților fizice, dobândite în timpul programelor de pregătire zilnice.

La final, clasamentul a fost următorul:

Clasament pe echipe:

Locul I: Garda de Intervenție Slobozia;

Locul II: Secția de Pompieri Urziceni;

Locul III: Garda de Intervenție Țăndărei;

Locul IV: Garda de Intervenție Fetești.

Clasament la individual:

Locul I: Slt. Pastramă Tudor;

Locul II: Plt. Săvulescu Iulian;

Locul III: Plt. Maj. Iancu Daniel;

Felicitări tuturor participanților!