Prima ediție a Atelierelor de Creaţie ERUDIT

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Asociaţia Erudit organizează sâmbătă, 7 decembrie, la Căminul Cultural al comunei Buești, între orele 10.30 – 14.00, prima ediţie a “Atelierelor de Creaţie ERUDIT”, la care vor participa elevii din Bueşti, Albeşti, Marsilieni, Ograda şi Gheorghe Lazăr – judeţul Ialomiţa.

afis asociatia erudit Sunt organizate 13 ateliere de creaţie în cadrul unui workshop la care vor lua parte 160 de elevi, cu care Asociaţia Erudit a mai colaborat.

Ei vor putea participa la atelierele de creaţie în cadrul cărora se vor picta globuri şi figurine de Crăciun, se vor realiza felicitări, vor fi pictate tablouri pe sticlă, se vor împleti pănuşi de porumb şi se vor construi puzzle-uri 3D.

De asemenea, s-au pregătit două ateliere speciale. Într-unul se va preda un curs de pictură, susţinut de două studente de la UNARTE, iar în cadrul celui de-al doilea, elevii vor fi iniţiaţi în tainele actoriei.

Scopul acestui workshop realizat de Asociaţia Erudit este ca elevii să dea frâu liber imaginaţiei şi să iasă din mediul educaţional obişnuit.

Lucrările realizate vor fi vândute, iar fondurile obţinute vor fi alocate şcolilor participante la acest eveniment.

Pe 7 decembrie se vor anunţa şi câştigătorii premiului la concursul de eseuri, pe care Asociaţia Erudit l-a anunţat la începutul anului şcolar.

Mai multe informaţii referitoare la activitatea asociaţiei se află pe pagina de facebook https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Erudit/ şi pe site-ul www.asociatiaerudit.ro .