comenzi la domiciliu cliseru.ro

Liviu Cazan, Președintele PSD Urziceni, este director general adjunct la Autoritatea Navală Română

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/04/2013 | Locale Ialomita

Liviu Cazan, președintele PSD Urziceni, a fost numit, săptămâna trecută, în funcția de director general adjunct în cadrul Autorității Navale Române.

Liviu Cazan
Liviu Cazan

Liviu Cazan a fost, anul trecut, candidatul PSD la Primăria municipiului Urziceni, pierzând în fața candidatului PNL, Constantin Sava. De asemenea, înainte de alegerile parlamentare, Liviu Cazan fusese desemnat candidat pentru Camera Deputaților în Colegiul 3 (Amara Căzănești), însă a fost înlocuit „pe ultima sută de metri” cu Mihăiță Găină, propus iniţial pentru colegiul senatorial 2. De la alegerile locale, Liviu Cazan a activat în Consiliul local Urziceni.

„Fiind inspector de specialitate în cadrul ANR, pregătirea mea fiind de inginer maritim exploatare portuară, am fost numit în funcția de director general adjunct în cadrul ANR. Este un organism tehnic, în subordinea Ministerului Transporturilor, prin care acesta își exercită funcția de autoritate de stat în domeniul siguranței navigației”, ne-a declarat Liviu Cazan.

Președinte al PSD Urziceni din martie 2012, Liviu Cazan a reușit, în scurt timp, să își facă simțită prezența pe plan local și județean, alături de echipa social-democrată și să obțină cinci consilieri locali față de doi cât aveau înainte de alegerile locale.

În condițiile în care serviciul său va fi la Constanța, am întrebat ce se va întâmpla cu organizația PSD Urziceni și cine o va coordona în perioada următoare.

„Mesajul pe care eu, ca președinte al organizației PSD Urziceni, în funcție și viitor, îl am, este că organizația urmărește în continuare proiectele pe care le-a început și credem în posibilitatea de a avea primar PSD de Urziceni. O să-mi dau demisia din funcția de consilier local și, după consultarea cu colegii, lider de grup va fi domnul profesor Dumitrescu Ion. Următorul pe lista de consilieri la Urziceni va fi Gabriela Giuvară, inginer șef la o societate cipriotă în domeniul confecțiilor”, a explicat Liviu Cazan.