comenzi la domiciliu cliseru.ro

Președintele PSD Slobozia, Alexandru Stoica: Postul de primar al Sloboziei revine PSD. Nu este loc de negocieri

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/10/2011 | Locale Ialomita

Liberalii s-a întâlnit recent cu social-democrații.
S-au văzut, s-au plăcut, ce rămâne de făcut?

În urmă cu câteva săptămâni, președintele PNL Slobozia, Mihai Emilian, apărea public și îl anunța pe Ioan Martin candidat al PNL la Primăria Slobozia, reclamând faptul că deși social-democrații s-au gândit la un candidat în urma sondajelor de opinie efectuate, aceștia întârzie să-l nominalizeze și să-l prezinte și liberalilor, având în vedere că la alegeri vor merge împreună, sub umbrela Uniunii Social Liberale. De asemenea, Mihai Emilian spunea că deși le-a solicitat social-democraților o întâlnire, aceștia nu au dat curs cererii. Recent, însă, minunea s-a produs. Reprezentanții organizației municipale PNL Slobozia s-au întâlnit cu cei de la PSD, pe terenul social-democraților. Întâlnirea a fost una interesantă, cu multe discuții în contradictoriu, însă, în final, după ce s-au cunoscut mai bine, după ce și-au expus problemele, și-au dat mâna și au fost de acord să continue împreună activitățile politice în cadrul USL.

Evenimentul se va repeta cât de curând la liberali acasă, unde se vor discuta principiile pe baza cărora vor conlucra în perioada următoare, în condițiile în care la acest moment încă mai sunt divergențe de opinii legate de rezultatele sondajelor efectuate atât de PNL cât și de PSD, niciunul nerecunoscând rezultatele obținute de celălalt partener.
Potrivit președintelui PSD Slobozia, Alexandru Stoica, nu este loc de negocieri privind postul de primar al municipiului Slobozia, acesta revenind PSD, lucru înțeles se pare de liberali.

alexandru stoica viceprimar slobozia
Alexandru Stoica

„Cine, ce și cum, va fi treaba PSD-ului. S-a hotărât la nivel central, asta nu se mai discută. Urmează ca PSD să facă o nominalizare. Deocamdată, nu mai sunt probleme. Nu suntem inamici, suntem amici și trebuie să conlucrăm pentru realizarea scopului propus, câștigarea primăriei și majoritatea consiliului local”, a spus acesta.

Alexandru Stoica este convins că în cel mai scurt timp se va reglementa și această situație, urmând ca cele două partide să poată începe activitatea politică în comun, fiind posibil să fie încheiat chiar și un protocol, un agreement.
„Trebuie să lăsăm sondajele la o parte și să începem să muncim cât se poate pentru a putea pregăti cât mai atent activitățile politice viitoare. Mai ales că nu știm momentan dacă vor fi separate sau comasate. La ora actuală, organizația municipală desfășoară adunările generale ale organizațiilor teritoriale de pe raza secțiilor de votare, urmând celelalte etape, biroul municipal, comitetul executiv. Noi ne-am pornit motoarele, suntem în plină forță politică”, a mai spus Alexandru Stoica.