comenzi la domiciliu cliseru.ro

Președintele-director al CJAS, Mihai Geantă, la al treilea titlu de campion al campionilor în ultimii 5 ani!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/12/2015 | SPORT

Mihai Geantă este președintele-director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița de foarte mulți ani. Desele schimbări din sistem de-a lungul acestor ani, dar și problemele pe care le întâmpină zi de zi, și nu puține, nu l-au făcut să renunțe, ci l-au motivat pentru a le găsi o rezolvare.

mihai geantaPe lângă activitatea profesională, Mihai Geantă are însă și o pasiune, tenisul de câmp, sport care i-a oferit multe satisfacții. Anul 2015 a fost unul plin de succese pe linie sportivă, Mihai Geantă participând la numeroase turnee naționale și internaționale, pe care le-a și câștigat, la categoria 60+.

„Acum am trecut la categoria peste 60 de ani și am venit cu un plus de energie și determinare, de a cuceri cele mai importante turnee puse în joc de Federația Română de Tenis în cadrul turneelor naționale și internaționale. Am debutat la Brașov în luna mai, am câștigat fără drept de apel turneul de acolo, au urmat altele la Mangalia, trofeul Calatis, la Slobozia, la București, turneul internațional Altius, din nou la Slobozia, apoi la Onești, la un turneu internațional unde am câștigat locul I, dar și la Mamaia, unde am jucat finala cu un fost mare jucător și campion național la seniori, Bebe Almăjan, care este și antrenor. În cadrul acelorași turnee am participat și la dublu și am câștigat, dar trofeele cele mai importante au fost la Craiova, la sfârșitul lunii iunie, unde am câștigat campionatul internațional individual de seniori și unde am obținut locul I, după dispute aprige devenind campion național la simplu, la categoria 60+ și campion național la dublu, cu Bebe Almăjan, partenerul meu din acest an de dublu.

În toate aceste turnee, am jucat nouă finale, din care doar pe una am pierdut-o, la Mamaia. Luna aceasta, a fost organizat Masters-ul național, la Ploiești, deci turneul campionilor, unde au participat primii opt jucători din clasamentul național, am disputat cinci meciuri într-un timp relativ scurt, de două zile, și am obținut numai victorii, câștigând, astfel, turneul Campionilor”, a declarat Mihai Geantă.

Rezultatele uimitoare obținute de președintele-director al CJAS Ialomița îl fac un adversar de temut pentru jucătorii din aceeași categorie, fiind cunoscut pentru [… citește pe pagina următoare]