15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Premiul pentru cel mai bun proiect din regiunea Sud Muntenia, adjudecat de primarul Feteștiului https://wp.me/p49Kdo-2S6

Premiul pentru cel mai bun proiect din regiunea Sud Muntenia, adjudecat de primarul Feteștiului

Primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu, a participat vineri, 4 mai, la Hotel Grand Phoenicia București, la Gala de Decernare a Premiilor Concursului Național de Proiecte din Administrația Publică Locală: „Cele bune să se-adune!” – Ediția 2012.

Concursul a fost organizat de Revista Română de Administrație Locală în parteneriat cu structuri asociative ale administrației publice locale și alte structuri din administrația publică.

Derulat în perioada decembrie 2011 – mai 2012, concursul s-a adresat U.A.T.-urilor din întreaga țară, care au putut înscrie în competiție numai proiecte finalizate sau în curs de finalizare. Fiecare participant s-a putut înscrie cu cel mult un proiect pentru fiecare din cele douăsprezece domenii din concurs.

Edilul feteștean a ridicat premiul pentru cel mai bun proiect la secțiunea „Utilități publice” la nivelul Regiunii Sud Muntenia, câștigat cu proiectul „Reabilitarea rețelei de apă potabilă în municipiul Fetești”, în valoare de aproximativ 1 milion de euro, finanțat prin programul PHARE 2006.

Primarul municipiului Fetești a precizat că pentru stabilirea premiilor, acordate atât la nivel regional, cât și la nivel național, comisia de evaluare a analizat fișele a peste 700 de proiecte înscrise în competiție. Au fost apreciate durabilitatea și calitatea proiectelor, inovația, impactul proiectelor în comunitățile beneficiare, dar și implicarea și dedicația echipelor administrației publice locale.

 

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!