comenzi la domiciliu cliseru.ro

Pregătiri pentru actualizarea strategiei de dezvoltare a municipiului Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/12/2013 | Locale Ialomita

Autoritățile locale din municipiul Slobozia au început pregătirile pentru actualizarea strategiei de dezvoltare a localității pentru perioada 2014 – 2020.

slobozia
Astfel că viceprimarul municipiului, Valentin Băcanu, a anunțat consilierii locali despre acest demers, invitându-i totodată la dezbaterile care vor avea loc în perioada următoare, întâlniri în cadrul cărora vor fi prezentate proiectele administrației, dar și cele care vor fi propuse de cetățeni și consilieri.

„Pentru a atrage fonduri europene, una dintre condiții pentru ca un proiect să fie acceptat la finanțare este să fie inclus în strategia municipiului. Vreau să vă spun că am încheiat un contract cu niște consultanți pentru actualizarea acestei strategii, iar acest proces este în derulare. Vom avea consultări și dezbateri publice cu dumneavoastră, dar și cu cetățenii, și este bine să vă gândiți la propuneri de proiecte viabile pentru perioada următoare 2014 – 2020.Au fost realizate niște chestionare care au fost completate deja de angajați, chestionare pentru cetățeni, urmând și o perioadă de dezbateri pe această temă”, a declarat viceprimarul.

Așa că, dacă aveți proiecte viabile…, prezentați-le executivului Primăriei Slobozia.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️