15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Pregătiri pentru actualizarea strategiei de dezvoltare a municipiului Slobozia https://wp.me/p49Kdo-4Ok
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Pregătiri pentru actualizarea strategiei de dezvoltare a municipiului Slobozia

Autoritățile locale din municipiul Slobozia au început pregătirile pentru actualizarea strategiei de dezvoltare a localității pentru perioada 2014 – 2020.

slobozia
Astfel că viceprimarul municipiului, Valentin Băcanu, a anunțat consilierii locali despre acest demers, invitându-i totodată la dezbaterile care vor avea loc în perioada următoare, întâlniri în cadrul cărora vor fi prezentate proiectele administrației, dar și cele care vor fi propuse de cetățeni și consilieri.

„Pentru a atrage fonduri europene, una dintre condiții pentru ca un proiect să fie acceptat la finanțare este să fie inclus în strategia municipiului. Vreau să vă spun că am încheiat un contract cu niște consultanți pentru actualizarea acestei strategii, iar acest proces este în derulare. Vom avea consultări și dezbateri publice cu dumneavoastră, dar și cu cetățenii, și este bine să vă gândiți la propuneri de proiecte viabile pentru perioada următoare 2014 – 2020.Au fost realizate niște chestionare care au fost completate deja de angajați, chestionare pentru cetățeni, urmând și o perioadă de dezbateri pe această temă”, a declarat viceprimarul.

Așa că, dacă aveți proiecte viabile…, prezentați-le executivului Primăriei Slobozia.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!