comenzi la domiciliu cliseru.ro

Prefectul vrea să scoată din sistem persoanele care au îndeplinit condiţiile de pensionare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
01/10/2011 | Locale Ialomita

madalin teculescu prefect ialomita pensionariPrefectul județului Ialomița, Mădălin Teculescu, a solicitat, marți, în cadrul Colegiului Prefectural, reprezentanților Casei Județene de Pensii și Asigurări Sociale să aibă în atenție în perioada imediat următoare instituțiile care au angajați – funcționari publici și personal contractual-, ce îndeplinesc condițiile de pensionare dar sunt în continuare menținuți în funcții.
Reprezentantul guvernului în teritoriu a propus reprezentanților CJPAS Ialomița să aibă în vedere întocmirea unei baze de date cu astfel de persoane, pentru că, în opinia sa, „cei care îndeplinesc condițiile de pensionare, trebuie să iasă la pensie”.
„Avem destui tineri care trebuie să intre, și mi-aduc aminte exemplul de la Muzeul Național al Agriculturii, când domnul Ciucă a îndeplinit aceste condiții, a plecat şi nu a mai comentat nimeni. Știu, cunosc cazuri de persoane care îndeplinesc condițiile de pensionare dar sunt menținute în sistem și nu înțeleg de ce. În cazul acela s-a judecat într-un fel, iar în alte cazuri nu se judecă la fel”, a precizat prefectul.
Până la finele săptămânii viitoare, reprezentanții CJPAS Ialomița trebuie să prezinte o situație prefectului despre instituțiile care nu și-au rezolvat această problemă, asumându-și, astfel, o responsabilitate foarte mare.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️