comenzi la domiciliu cliseru.ro

PP-DD va cere desființarea grupului PC din Senat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/02/2014 | Stiri nationale

Ieri, 11 februarie 2014, parlamentarii PP-DD s-au reunit la sala Grupului Parlamentar cu ocazia şedinţei Comitetului Executiv al Partidului Poporului – Dan Diaconescu.

Şedinţa a început printr-o intervenţie audio a domnului Dan Diaconescu, ce a avut un mesaj de unitate către membrii CEX, precizând totodată că este vorba doar de o scurtă perioadă de timp până ce OTV va începe să emită şi asigurându-i pe toţi participanţii de implicarea sa în campania electorală, inclusiv prin deplasări în fiecare judeţ.
pp-dd partidul poporului

Pe ordinea de zi a şedinţei au figurat subiecte importante pe agenda partidului precum programul şi ideologia politică a partidului, a avut loc iniţierea discuţiilor pentru afilierea la o familie politică europeană, dar s-au luat şi decizii organizatorice cum ar fi numirea unor preşedinţi de filială. Unul dintre aspectele supuse atenţiei a fost cel al grupului senatorial, faţă de care PP-DD are câteva menţiuni de făcut, printre care faptul că în mod complet discreţionar grupul parlamentar al Partidului Conservator nu a fost desfiinţat, în ciuda faptului că nu întruneşte numărul de senatori prevăzuţi în statut, respectiv minim 7, fără a include membrii afiliaţi. În acest sens, la începutul săptămânii viitoare PP-DD va întreprinde o serie de acţiuni în scopul de a nu mai fi folosită dubla măsură, cele două grupuri ale senatorilor aflându-se în aceeaşi situaţie, cu tratament diferit, însă.

Preşedinta partidului, doamna Simona Allice Man alături de fondatorul PP-DD, domnul Dan Diaconescu şi ceilalţi membri din conducerea partidului vor iniţia în perioada următoarea o serie de activităţi, unele dintre acestea fiind înfiinţarea Institutului Naţional de Politici Publice şi Bună Guvernare, înfiinţarea „Asociaţiei pentru promovarea generaţiei viitoare România – 2030”, coordonată de Alexandra Dumitraşcu şi Florentina Gherghiceanu cât şi o amplă acţiune de poziţionare si comunicare în rândul societăţii civile.

Deputatul PP-DD de Timiş, domnul Adrian Diaconu a fost delegat pentru realizarea programului de responsabilizare şi implicare a societăţii civile, prin crearea de parteneriate cu toate instituţiile şi ONG-urile din zona apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale. Doamnele deputat Marioara Nistor şi Liliana Ciobanu vor organiza şi implementa proiectul „Caravana Sănătăţii”.

Dl. deputat Tudor Ciuhodaru va coordona programul „Donez şi salvez” – amplu program naţional de donare de sânge organizat în toate judeţele şi organizaţiile din Bucureşti, în timp ce domnul deputat Ştefan Burlacu va coordona Garda Voluntarilor Populari care va acţiona în domenii precum ordinea publică, prevenirea şi limitarea efectelor unor calamităţi, ajutorarea şi salvarea persoanelor sinistrate.

Şedinţa Comitetului Executiv a fost un bun prilej de evaluare a activităţii partidului în vederea pregătirii strategiei campaniei electorale pentru europarlamentare, pentru care au fost anunţaţi candidaţii. Contrar mesajelor de intoxicare vehiculate de mereu aceleaşi surse controlate politic, Partidul Poporului-Dan Diaconescu îşi continuă strategia de consolidare, şi totodată, rămâne fidel alegătorilor săi, nefiind interesat de trădarea propriului electorat prin alianţe contra firii cu partidele care au sărăcit România de-a lungul perioadei post-decembriste.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE PP-DD