comenzi la domiciliu cliseru.ro

Povestea curcanului de la Jilavele

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/06/2012 | Lege si Ordine
În dimineața zilei de vineri, 22 iunie, în comuna Jilavele se punea la cale un furtișag de păsări. Pe la 4.30, un bărbat fără vârstă, dar cu potențial în acest sens, și-a luat bicicleta din dotare și a plecat la drum spre locuința unei bătrâne din localitate.

Polițiștii, la datorie, au observat comportamentul „suspect” al bărbatului, că doar la acea oră nu își făcea plimbarea de dimineață, și au făcut ochii mari. După vreo 30 de minute, polițiștii observă acelaşi bărbat care se deplasa către locuinţa sa, transportând un bagaj voluminos.
Așa că au procedat la somarea suspectului. În acel moment, bărbatul a început să se manifeste violent, şi-a părăsit bagajul și bicicleta şi a fugit. După el și polițiștii. În final, bărbatul a fost prins şi imobilizat. Însă, ghinion! În ajutorul bărbatului au intervenit rudele sale, o femeie de 48 ani şi un bărbat de 75 ani, care pentru a-i asigura scăparea l-au lovit pe poliţist cu un baston.
Întrucât și suspectul a recurs la fapte de violenţă în încercarea de a fugi spre curtea sa, poliţiştii au folosit sprayul iritant lacrimogen din dotare, suspectul fiind prins şi condus la sediul poliţiei pentru verificări.
În bagajul voluminos găsit asupra bărbatului a fost identificat un curcan viu, sustras de la locuinţa unei femei de 65 ani din comuna Jilavele.
În urma probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a confirmat începerea urmăririi penale în cauză, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, de îndată fiind pusă în mişcare acţiunea penală.
Vineri, 22 iunie, învinuitul a fost prezentat Judecătoriei Urziceni, care a emis Mandat de Arestare Preventivă, pentru o perioadă de 29 zile. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi cu privire la alte furturi de păsări comise pe raza comunei Jilavele.
Întrebare: Dacă bătrâna din curtea căreia suspectul a furat curcanul are 65 de ani, iar rudele care i-au asigurat scăparea hoțului au 48 respectiv 75 de ani, ce vârstă are suspectul?