comenzi la domiciliu cliseru.ro

Pompierii ialomițeni în luptă cu nămeții.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/01/2012 | Locale Ialomita

Eforturile pompierilor pentru limitarea şi înlăturarea efectelor negative produse de fenomenele meteorologice din ultima perioadă au continuat şi ieri, 26 ianuarie, când pompierii de la Secţia Urziceni au acţionat timp de aproximativ 8 ore pe DN2, în apropierea comunei Moviliţa. În urma intervenţiei pompierilor 33 de autoturisme, un microbuz şi un autocar în care se aflau cca. 100 de persoane au fost deszăpezite. Intervenţia echipajelor a fost extrem de dificilă din cauza vântului foarte puternic care sufla în rafale, aceştia acţionând şi pentru scoaterea unui utilaj de deszăpezire care rămăsese blocat.

O altă situaţie dificilă s-a înregistrat în aceeaşi zi, în jurul orei 23.30, când un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină în cazul unei fetiţe de 4 ani din satul Condeeşti, comuna Bărcăneşti, care prezenta febră şi vărsături. Pentru a putea ajunge la locuinţa pacientei, paramedicii au fost ajutaţi de SVSU Bărcăneşti, astfel că după aproximativ o oră şi jumătate fetiţa a fost preluată şi transportată în siguranţă la spitalul din Urziceni.

În urma unui scurtcircuit produs la instalaţia electrică, un autoturism al unui cetăţean din municipiul Slobozia a luat foc. Evenimentul a fost anunţat noaptea trecută, în jurul orei 02.00, iar în momentul sosirii pompierilor la faţa locului incendiul se manifesta la întreg autoturismul, fiind afectate şi alte două autoturisme parcate în imediata apropiere. Pompierii au intervenit timp de cca. 30 de minute pentru lichidarea flăcărilor.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️