comenzi la domiciliu cliseru.ro

Pompieri de la ISU Ialomița și Călărași acționează pentru stingerea unui incendiu în satul Horia, comuna Axintele

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/05/2021 | Lege si Ordine

Forțe de stingere din 2 județe acționează pentru stingerea unui incendiu izbucnit din data de 08 mai a.c., în jurul orei 22:50, la o șiră de baloți din paie aprinsă în câmp, în satul Horia din comuna Axintele, în raionul de competență al ISU Călărași, care, din cauza arderii foarte mari, a solicitat în sprijin și forțe de la ISU Ialomița.

Un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni s-a alăturat intervenției, fiind și la ora actuală la locul evenimentului. Prioritatea este menținerea flăcărilor departe de comunitate și de pădure, concomitent cu lucrul la localizarea și lichidarea incendiului.

Misiunea este în dinamică.

În municipiul Fetești, salvatorii din cadrul Stației de pompieri Fetești au fost solicitați în data de 09 mai a.c., în jurul orei 17:00, să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată pe raza localității. Pentru stingerea incendiului s-a acționat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați. Fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător a fost cauza probabilă de producere a incendiului.