comenzi la domiciliu cliseru.ro

Polițistul-afacerist Ciriblan, reținut pentru luare de mită

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/05/2012 | Lege si Ordine

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița au dispus, luni, 28 mai, reținerea pentru 24 de ore a agentului șef de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, Serviciul Poliției Rutiere, Cornel Ciriblan, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, în scopul obținerii, pentru sine sau pentru altul, de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite.

Agentul șef Ciriblan Cornel urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Polițistul a primit, în data de 13 aprilie a.c., în timpul serviciului de patrulare, o sumă de bani de la un conducător auto ce încălcase normele legale în materia circulației pe drumurile publice, pentru a nu îi aplica sancțiunea contravențională corespunzătoare faptei.

De asemenea, acesta a desfășurat activități economice, activități efective de administrare în cadrul a două societăți comerciale, inclusiv operațiuni financiare ca acte de comerț, în scopul obținerii, pentru sine sau pentru membri ai familiei sale, de bani sau alte foloase.