comenzi la domiciliu cliseru.ro

Polițiștii ialomițeni donează sânge

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
17/03/2015 | Locale Ialomita

Peste 50 de poliţişti au răspuns prezent Campaniei „Donează sânge! Salvează o viaţă!” desfăşurată de Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine Ialomiţa în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

Politistii doneazaPoliţiştii participă la Campania „Donează sânge! Salvează o viaţă!” a Centrului de Transfuzii Judeţean Ialomiţa, coordonată de biologul Raluca Cruceat, directoarea unităţii, în perioada 16 – 18 martie a.c..

Pentru această acţiune, donarea s-a făcut atât la sediul centrului, cât şi la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, unde s-a deplasat o unitate mobilă de la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomiţa.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa nu se află la prima acţiune de acest gen, poliţiştii răspunzând cu bucurie apelului, dorind să vină în sprijinul cetăţenilor nu numai prin desfăşurarea de activităţi de asigurare a liniştii şi siguranţei publice.

Donarea de sânge este un proces care aduce beneficii nu numai pacienţilor din spitale, ci şi donatorilor, scăzând riscul de accident vascular cerebral cu 30%. În momentul recoltării, acestora li se face un set minim de analize. Orice persoană sănătoasă poate să doneze sânge.