comenzi la domiciliu cliseru.ro

Polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, ajutoarele lui Moș Crăciun

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/12/2019 | Lege si Ordine

În apropierea Crăciunului, poliţiştii ialomițeni au oferit cadouri copiilor din centrele de plasament și ajutoare mai multor familii cu o situaţie materială precară de pe raza județului.

A devenit deja o tradiție ca în zilele premergătoare Crăciunului, polițiștii ialomițeni să fie alături de membrii comunității în care își desfășoară activitatea.

Acţiunile caritabile desfăşurate în aceste zile au avut menirea de a reda zâmbetul şi speranţa unor familii greu încercate, în ciuda lipsurilor și greutăților de zi cu zi cu care acestea se confruntă.

Prin efortul comun al poliţiştilor ialomițeni, a fost colectată o sumă de  bani, cu ajutorul căreia au fost achiziţionate alimente, haine și jucării, acestea fiind oferite mai multor familii nevoiaşe de pe raza localităților Misleanu, Perieți, Stejaru și Bucu.

De asemenea, polițiștii ialomițeni au răspuns cu bucurie unei acțiuni caritabile pentru a veni în sprijinul copiilor din centrele de plasament. Sute de jucării și articole de îmbrăcăminte au fost dăruite din suflet pentru a alina în preajma sărbătorilor suferința copiilor cu care viaţa nu a fost atât de darnică.

În schimbul darurilor primite, cei mici i-au răsplătit pe poliţişti cu colinde, zâmbete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţă calea educaţiei, cinstei şi onoarei.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA