comenzi la domiciliu cliseru.ro

Poliția locală din Slobozia a inaugurat noul sediu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/12/2011 | Lege si Ordine

sediu politia locala SloboziaVineri, 23 decembrie, polițiștii locali s-au mutat, oficial, în casă nouă. Cu sprijinul exclusiv al Primăriei Slobozia, care a asigurat fondurile necesare, aproximativ 72.000 de euro, s-a putut reabilita un punct termic dezafectat și transforma într-un sediu modern, spațios, unde polițiștii locali să-și poată desfășura activitatea cât mai bine.

 

Clădirea este una modernă, cu nouă camere, printre care dispeceratul, o sală de pregătire fizică, o sală de ședințe, birouri, parcare, garaj etc.

La inaugurare au luat parte reprezentanți ai Consiliului Județean Ialomița, Primăriei Slobozia, consilieri locali și județeni, subprefectul județului, Gigi Petre, dar și reprezentanți din structura MAI, jandarmerie și poliție.

 

 

 

Cu această ocazie, polițiștii locali au primit în dar de casă nouă, din partea Prea Sfințitului Episcop Vincențiu, o icoană a Maicii Domnului.

„După eforturi de ani de zile, iată că acest obiectiv s-a înfăptuit într-un final, cu aportul deosebit al executivului care a avut inițiativa unei astfel de amenajări, dar și a constructorului. Considerăm că deși lucrurile nu sunt la nivelul așteptărilor noastre și ale cetățenilor, tinerețea sau vârsta fragedă a acestei instituții, de doar șapte ani, ne oferă o anumită justificare, dar și speranța că în viitor ne vom putea îmbunătăți activitatea în așa manieră încât să ne aliniem cerințelor dar și calității serviciilor similare furnizate de celelalte instituții din localitate”, a declarat în deschidere șeful Poliției Locale Slobozia, Laurențiu Abaza.

Trebuie menționat că, de acum încolo, cetățenii care vor avea nevoie de sprijinul polițiștilor locali pot apela numărul de telefon 955.

„Am reușit ca, în preajma sărbătorilor de Crăciun, să finalizăm lucrările la acest important obiectiv operativ al ordinii publice a municipiului Slobozia. (…)”, a adăugat și primarul Sloboziei, Gabi Ionașcu, făcând referire totodată la numărul redus al polițiștilor locali, dar și la necesitatea dotării cu mijloace a acestui serviciu care să le maximizeze rezultatele.

La final, un grup format din membri ai Coralei „Sf. Mare Mucenic Mina” a Protopopiatului Slobozia a oferit participanților un grupaj de colinde.