comenzi la domiciliu cliseru.ro

PNL și-a prezentat candidatul la Primăria Țăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/04/2016 | Politica

Duminică, 3 aprilie, liberalii s-au întâlnit la Țăndărei, în cadrul unei Adunări Generale, pentru a-l prezenta pe Marian Ghițău, candidatul la funcția de primar al orașului, dar și pentru a-și definitiva lista de consilieri.

pnl tandareimarian ghitau
Au participat deputatul Gheorghe Tinel – copreședintele PNL, deputatul Cristina Pocora, copreședintele PNL Ioan Martin, Luminița Barcari și mulți alții.

„Marian Ghițău este cea mai bună alegere și vă felicit pentru asta. 48 de ani, om de afaceri, nepătat, un om care poate schimba, împreună cu dumneavoastră, cu echipa, fața orașului Țăndărei. Aveți o șansă extraordinară. Evenimentele politice, dar mai ales cele juridice, de la finalul acestui mandat pesedist, fac ca și în Țăndărei să fie o șansă extraordinară pentru PNL. Condiția este să aveți grijă cum selectați cei 17 consilieri locali, rezervele, în așa fel încât lista de consilieri locali să fie cea mai apreciată.(…) Marian Ghițău are nevoie de o echipă puternică lângă el, are nevoie de o echipă masivă, competitivă, care să-l sprijine în campania electorală. Pe stradă și nu numai.

Și vă garantez că împreună cu el va fi și doamna deputat Cristina Pocora și Luminița Barcari, dar voi fi și eu, pentru că sunt cap de listă pentru președinția Consiliului Județean. (…) Venim să schimbăm în bine fața orașului Țăndărei, cu politicile pe care dumneavoastră le veți gândi. Va trebui să veniți cu un set de politici sociale și economice, în așa fel încât oamenii să înțeleagă că am venit cu gândul de a face lucruri sănătoase. Nu putem noi schimba în patru ani ce nu au făcut ei în douăzeci și ceva de ani de administrație, dar putem să punem cărămizile unei fundații sănătoase, pe care să construim, să cimentăm tot ce înseamnă educație, sănătate, nivel de trai. (…) Trebuie să fim uniți și să înțelegem că victoria poate fi a noastră dacă ne-o dorim”, a declarat Gheorghe Tinel.

Și deputatul Cristina Pocora a vorbit despre candidatul liberal, despre seriozitatea sa și a echipei, dar și despre necesitatea echilibrării listei de consilieri cu cel puțin 30% dintre membrele PNL.

„Suntem în fața unei competiții în care PNL Țăndărei se prezintă cu o echipă serioasă, condusă de Marian Ghițău, candidatul PNL la Primăria Țăndărei, cu un program orientat către dezvoltarea orașului și cu hotărârea de a face o altfel de politică. Avem toate premisele să obținem un rezultat foarte bun la Țăndărei și să luăm primăria. Pentru că domnul Ghițău este un om echilibrat, un om cu bun simț, e un om civilizat, curat, din toate punctele de vedere, iar cea mai potrivită strategie de campanie ar fi o strategie pozitivă”, declara Cristina Pocora.

pnl tandarei

În schimb, Ioan Martin a vorbit despre dispariția în ultimii ani a unei importante părți a industriei din zonă și, implicit, a locurilor de muncă, despre lipsa unui parteneriat între administrația locală și investitori, dar și despre exodul locuitorilor spre alte țări.

„Este un moment hotărâtor. Doar o dată la patru ani avem șansa de a trece din Opoziție la conducerea orașelor, comunelor unde trăim. (…) Sunt foarte multe lucruri nefăcute. Acum este șansa schimbării și trebuie să spunem electoratului acest lucru, că avem un singur candidat de dreapta, ceilalți făcând jocul altora, rupând voturi. Sunt doar alergători falși, care fac un joc perfid al PSD”, a conchis Martin.

Pe lista de consilieri regăsim pe Traian Mitrea, David Alexandru, Marian Cristache etc.