comenzi la domiciliu cliseru.ro

PNL Ialomița solicită demisia lui Victor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/10/2016 | Politica

PNL Ialomiţa, prin vocea preşedintelui Gheorghe Tinel, îi solicită demisia din funcţie lui Victor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa pentru inadvertenţele din declaraţia de avere.

În urmă cu două săptămâni, parlamentarul a adus în atenţia opiniei publice faptul că Victor Moraru a luat cu împrumut de la Nedu Marin, consilier judeţean în Consiliul Judeţean Ialomiţa, suma de 50.000 de lei pe care nu a trecut-o în declaraţia de avere. Zilele acestea, Victor Moraru şi-a actualizat declaraţia de avere cu suma respectivă, în lei.

 „Moraru şi-a adus aminte, brusc, că a luat cu titlu de împrumut suma de 50.000 de lei. Este inacceptabil ca un document făcut deja public să fie modificat la solicitarea noastră, a PNL, pe considerentul că a uitat să treacă în declaraţia de avere acea sumă. Eu cred că Victor Moraru are demnitatea şi onoarea să demisioneze, să înţeleagă astfel că nu poate rămâne în acest fel, în funcţia de preşedinte. Eu am anunţat că voi sesiza ANI, dar acum am un motiv în plus să o fac. Ar trebui să-şi ceară măcar scuze public tuturor celor care l-au votat pentru falsul din declaraţii. Vom vedea şi dacă Parchetul va investiga această situaţie sau o va trece la şi altele.

 Una peste alta, Moraru nu mai poate rămâne în funcţia de preşedinte după ce s-a adeverit tot ce am spus noi în urmă cu două săptămâni”, a declarat deputatul Gheorghe Tinel.

Comunicat de presă: PNL Ialomița – Partidul Național Liberal, filiala Ialomița