comenzi la domiciliu cliseru.ro

PNL Ialomița: Campania „Vrem pasaj la Drajna” s-a încheiat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/10/2016 | Politica

PNL Ialomița a încheiat campania de strângere de semnături pentru a determina autoritățile să demareze lucrările de construcție ale unui pasaj la Drajna.

În urma campaniei au fost strânse 5.619 de semnături, care vor fi depuse la CNADNR și Ministerul Transporturilor.
Președintele PNL Ialomița, Gheorghe Tinel, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că această campanie speră să producă și efecte, iar dosarul cu semnăturile cetățenilor care își doresc acest pasaj să nu fie uitat printr-un sertar.
Potrivit acestuia, PNL Ialomița va păstra și copii ale tuturor documentelor întocmite pentru a nu exista în viitor riscul să fie pasate de la un guvern la altul.
„Să le aducem aminte celor care vor fi acolo că au o obligație față de cetățenii județului Ialomița de a pune în practică, cu prioritate, acest proiect pe infrastructura de transport. Poate dacă Primăria Slobozia nu ar fi blocat atât de mult și nu ar fi ținut cu tot dinadinsul să blocheze această acțiune, nedându-ne la timp autorizațiile pentru cele două corturi, ci numai pentru patru zile, poate că altfel ar fi arătat și documentele pe care vi le-am prezentat astăzi. Semnăturile nu sunt numai din Slobozia, ci și din alte localități (…). Am avut echipe și la barieră în unele zile”, a afirmat Gheorghe Tinel.
PNL Ialomița a mai demarat anul trecut o astfel de acțiune, reușindu-se atunci doar să se atragă atenția asupra necesității acestei investiții.