comenzi la domiciliu cliseru.ro

PNL Ialomița a protestat la Slobozia față de politicile PSD și ale Guvernului

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
Actualizat: 5 aprilie 2019

În jur de 200 de persoane, membri și simpatizanți ai PNL Ialomița, primari și consilieri locali, au protestat luni, 20 noiembrie, pe străzile Sloboziei, în fața sediului PSD, al Consiliului Județean, dar și în Piața Unirii și chiar Piața Revoluției, împotriva PSD și a măsurilor Guvernului, nemulțumiri susținute și în moțiunea de cenzură depusă de PNL în Parlament.

dragos soareDragoș Soare, secretarul general al PNL Ialomița, a declarat că moțiunea de cenzură este „față de politica economico-fiscală pe care guvernul Tudose o are în momentul de față și care, din punctul nostru de vedere, a aruncat economia în aer. Vedem în fiecare zi creșteri ale cursului euro, ale dobânzilor, vor urma și creșteri ale prețurilor. Unele deja se văd, altele urmează.

Suntem revoltați că acest guvern și acest partid condus de Liviu Dragnea într-un stil autoritar aduc atingere siguranței naționale din punctul nostru de vedere. Este o reacție democratică de a ieși și a protesta, de a arăta că ne pasă. Este un moment extrem de dificil. Dacă lucrurile vor continua în sensul în care și-a propus guvernul, există posibilitatea să nu mai putem redresa prea ușor și trebuie să reacționăm, nu doar noi, ci și societatea.

Societatea mai puțin, mai ales în Ialomița, în Slobozia. Nu există un obicei în a reacționa, pentru că partidul stat a avut grijă ca orice urmă de acțiune să fie oprită în timp, dar în orașele mari, în vestul țării, oamenii reacționează, oamenii își iau până la urmă viața în propriile mâini, pentru că noi ne-am dat viața și destinul în mâna unora extrem de nepregătiți și total iresponsabili”.

Proteste similare au fost desfășurate în mai multe orașe din țară, pe parcursul manifestației fiind citită și moțiunea de cenzură. Protestul de la Slobozia a fost unul pașnic, neexistând incidente.