livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

PNL Ialomița a început campania electorală pe stradă, în mijlocul cetățenilor

Luminița Barcari, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Ialomița, și Dragoș Soare, candidat la funcția de primar al municipiului Slobozia, alături de președintele partidului, Gheorghe Tinel și echipa de campanie, au marcat, simbolic, începerea campaniei electorale, prin lipirea unor afișe electorale într-un loc special destinat din municipiul Slobozia, zona MB. Totodată, aceștia au susținut o scurtă conferință de presă în stradă, în cadrul căreia au prezentat o parte din problematica județului la care PNL susține că are soluții, dar și câteva considerente de ordin politic.

„Avem candidați foarte buni în toate localitățile județului”

Gheorghe Tinel
Gheorghe Tinel

„Începând de astăzi, 28 august, suntem în campanie electorală la nivelul întregului județ. Tratăm toate aspectele și toată problematica județului cu foarte mare responsabilitate și cu oameni care știu ce au de făcut în comunitățile lor. De altfel, suntem singurul partid politic din județ care am depus liste și candidați pentru toate cele 66 de localități ale județului și liste complete pentru consilieri județeni. Este o bătălie politică grea, o bătălie politică ce are o miză formidabilă în 27 septembrie, la sfârșitul căreia sperăm să ne atingem obiectivul, să câștigăm președinția Consiliului Județean și bineînțeles câștigând primăria municipiului reședință de județ. Dacă nu ne vom atinge obiectivul la Slobozia va fi complicat să atacăm problematica județeană. Avem candidați foarte buni, redutabili, în toate municipiile și orașele județului, dar și în celelalte localități. În ceea ce privește programul politic, strategia, obiectivele noastre politice pe termen mediu sunt formidabile. Și spun asta pentru că pe 2 octombrie se încheie licitația pentru adjudecarea ofertei referitoare la proiectarea și execuția Pasajului de la Drajna, adică ce nu au făcut ei în 20 de ani am făcut noi în șapte-opt luni, urmând să înceapă și execuția în perioada următoare. Am promis, facem. Și vă aduceți aminte de acea campanie de strângere de semnături de acum patru ani, inițiată de PNL la nivelul municipiului Slobozia și a localităților învecinate. De asemenea, se lucrează la podul peste râul Ialomița. Se lucrează acum la partea inferioară, urmând să se treacă și la partea superioară a podului și, în paralel, lucrăm la un SF pentru podul doi peste râul Ialomița, un obiectiv formidabil pentru noi, pentru că dacă nu introducem Slobozia, Ialomița, pe ruta economică a țării am pierdut bătălia politică. De asemenea, avem un angajament extrem de serios pe obiectivele principale lăsate „moștenire” de administrația PSD. Este vorba despre parcarea subterană și apa potabilă. Dar nu în ultimul rând, sperăm să nu se pună în practică acel contract de concesiune la aeroportul Alexeni, iar săptămâna viitoare ministrul Transporturilor va explica faptul că orice investiție la acel aeroport va fi în concordanță cu strategia națională privind infrastructura aeriană (…)”, a declarat președintele PNL Ialomița, Gheorghe Tinel.

Totodată, liberalii ialomițeni și-au luat angajamentul „ca acel contract privind depozitul de deșeuri periculoase de la Slobozia” să fie anulat, ori pe cale juridică, ori amiabilă.

„Avem o echipă puternică, avem o echipă de oameni competenți și sunt convinsă că vom reuși”

Luminița Barcari, candidat PNL la președinția Consiliului Județean Ialomița, a apreciat această competiție electorală ca fiind una destul de dificilă, însă se bazează atât pe echipa puternică a PNL, cât și pe experiența și capacitatea sa de a conduce, din punct de vedere administrativ, un județ.

Luminita Barcari
Luminița Barcari

„Avem o echipă puternică, avem o echipă de oameni competenți și sunt convinsă că vom reuși. Este timpul ca cetățenii acestui județ, pe 27 septembrie, să se gândească foarte bine dacă vor schimbarea. Dacă vor să meargă mai departe cu o guvernare locală care se bazează pe proiecte, pentru o dezvoltare accelerată a acestui județ sau vor să rămână în stadiul în care au fost și până acum. Dacă ne uităm la alte administrații liberale din vestul țării putem să facem o comparație. Ce înseamnă proiecte pe bani europeni, pentru că, într-adevăr, bugetul nu este suficient pentru a face atâtea proiecte pe cât ne dorim, de aceea trebuie să ne bazăm pe fondurile europene care, iată, acest guvern a avut grijă să aducă foarte mulți bani europeni pentru proiecte pe toate direcțiile de dezvoltare, iar cu o echipă de oameni competenți putem să le și implementăm și să dezvoltăm acest județ. Eu consider că am suficientă experiență și ca director și ca inspector școlar și ca secretar de stat, astfel încât să știu și să conduc administrația unui județ. Și suntem o echipă. Sunt om de echipă, am dovedit asta de atâtea ori, și cu sprijinul guvernului liberal vom dezvolta acest județ. Sunt foarte hotărâtă, pentru  că m-am născut aici, trăiesc aici, familia mea este aici, și am tot interesul și determinarea să dezvoltăm și acest județ care are atâta potențial, dar care nu a fost administrat suficient de bine, ca să mă exprim elegant. Le doresc succes tuturor colegilor mei candidați din partea PNL, din toate comunele, orașele, municipiile, voi fi alături de ei, voi fi în fiecare zi pe teren și sunt convinsă că vom reuși. Doamne-ajută”, a declarat Luminița Barcari.

„Suntem oameni asumați, știm să facem treabă, știm să atragem fonduri europene, știm să gestionăm o administrație”

Dragoș Soare, candidatul PNL la Primăria municipiului Slobozia, este convins că liberalii pleacă în această competiție cu „prima șansă”, atât la Consiliul Județean, cât și la Primăria Slobozia. Totodată, acesta și-a asumat schimbarea în Slobozia, pentru ca acest oraș să ajungă așa cum și-l doresc oamenii.

Dragos Soare
Dragoș Soare

„2020, un an cu foarte multe provocări, e un an în care noi ne-am mobilizat foarte bine, foarte puternic, un an în care noi am depus foarte multe eforturi de a ajunge la momentul acesta, cu prima șansă de a câștiga primăria Slobozia și Consiliul Județean. Avem prima șansă pentru că, stând de vorbă cu oamenii, mi-am dat seama că PSD nu are cum să mai câștige nici orașul, nici președinția Consiliului Județean. Oamenii vor altceva, oamenii vor schimbare. Am primit mesaje de la oameni din diferite categorii sociale, profesionale, categorii de vârstă. Oamenii s-au săturat de mizerie, s-au săturat de indisciplină, s-au săturat să nu mai fie respectați. Vor bun-simț, vor aer curat, vor curățenie. Și ne uităm numai în locul unde suntem acum și ne dăm seama unde a dus nepăsarea. Noi suntem oameni asumați, știm să facem treabă, știm să atragem fonduri europene, știm să gestionăm o administrație. Nu venim să stăm confortabil pe niște scaune și să așteptăm să treacă cei patru ani, ci venim să facem treabă pentru comunitate și să arătăm că se poate. Pentru că eu, sincer, m-am săturat să aud că nu se poate. (…) Încă din prima zi în care vom fi instalați la primărie și la Consiliul Județean vom demonstra că în fiecare zi vom face pași mici către ceea ce ne dorim cu toții. Un oraș frumos, un oraș curat, un oraș în care să existe respect din partea autorității, un oraș sigur, în oraș în care copiii să se întoarcă acasă, nepoții, și să se nască mai mulți copii decât s-au născut până acum. Acesta este elementul care arată că suntem pe drumul cel bun. Când avem o natalitate în creștere. Natalitatea nu crește decât acolo unde sunt condiții optime de trai, unde apa este bună de băut, unde grădinițele sunt bine îngrijite, unde părinții au un loc de muncă, unde există viață socială și unde te simți în siguranță. Acestea sunt proiectele de bun-simț cu care noi venim. Și vă asigurăm că pe 27 septembrie vom ridica steagul victoriei atât la Consiliul Județean cât și la Primăria Slobozia”, a declarat Dragoș Soare.

Comandat de Partidul Național Liberal | Executat de SC LEMASOFT SRL | Cod Unic de Identificare AEP 21200012