comenzi la domiciliu cliseru.ro

PNL Ialomița a depus la BEJ dosarele candidaților

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/10/2016 | Politica

Organizația județeană a PNL Ialomița a depus duminică, 23 octombrie 2016, la Biroul Electoral Județean, dosarele de candidaturi pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în 11 decembrie.

pnl-ialomita-depunere-dosare-f1

 ”Am depus astăzi dosarele de candidaturi pentru Camera Deputaților și Senat, iar colega mea, Cristina Pocora  deschide lista la Camera superioară, urmată de Dragoș Soare, Gabriel Răceanu și Gigi Manea. La Camera Deputaților, lista se deschide cu subsemnatul, urmat de deputatul Aurelian Ionescu, Luminița Barcari, Mihaela Ojog, Cornescu Ecaterina și Vasilescu Constantina.

PNL Ialomița a depus o listă formată dintr-o echipă omogenă, echilibrată între genuri, 5 bărbaţi şi 5 femei. Totodată, am depus și o listă extrem de valoroasă din punct de vedere politic, aproape toți candidaţii având experință politică. Avem un slogan reprezentativ pentru că împreună cu cetăţenii putem schimba lucrurile: <<Împreună decidem viitorul>>. Totodată cred că lucrul cel mai important pentru cei care ne urmăresc este să iasă la vot pe 11 decembrie pentru că altfel, fără ei, nu putem face nimic şi vom suferi, din nou, alţi 4 ani. Eu cred că PNL, în Ialomiţa, a dovedit că este o formaţiune politică foarte puternică şi mai cred că acum încheiem un ciclu electoral cu rezultate foarte bune şi sperăm să avem rezultate foarte bune  la aceste alegeri şi să obţinem numărul de mandate pe care noi ni l-am propus ca target.

Veţi vedea în perioada următoare un calendar de acţiuni pe care organizaţia judeţeană le va organiza, astfel încât electoratul să ia contact cu toate acţiunile politice desfăşurate în ultimii 4 ani. PNL a avut doi parlamentari în Parlamentul României foarte activi, iar acum ni s-a alăturat cel de-al treilea, deputatul Aurelian Ionescu, iar rezultatele noastre politice sunt net superioare oricărui alt competitor politic din Ialomiţa, indiferent cum se numeşte acela”, a declarat deputatul Gheorghe Tinel imediat după ce a ieşit de la BEJ.

În acelaşi context, parlamentarul Cristina Pocora a subliniat faptul că va continua bătălia politică pe care a dus-o şi în aceşti 4 ani pentru familie, pentru copii, pentru ca oamenii să o ducă mai bine.

 Ceea ce facem noi în politică nu are importanţă dacă nu o facem cu gândul la oameni. Aşa au fost toate proiectele pentru care am luptat, de la dublarea alocaţiei pentru copii până la indemnizaţia pentru creşterea copilului sau pensii. Voi continua să fac astfel de demersuri, iar echipa PNL are aceleaşi priorităţi pentru că ne dorim cu toţii să avem un viitor în această ţară, ne dorim să avem copiii lângă noi, să avem locuri de muncă aici, în ţară, să avem copii sănătoşi, să avem spitale, şcoli unde să fie educaţi conform cu ceea ce se cere pe piaţa muncii. Eu cred că împreună vom reuşi să decidem acest viitor. Politica trebuie făcută pentru cetăţeni, pentru români şi pentru România, o politică unde cei condamnaţi sau asupra cărora planează suspiciuni nu trebuie să mai conducă”, a conchis Cristina Pocora.

         Prezent la depunerea dosarelor de candidaturi a fost şi deputatul Aurelian Ionescu, parlamentar care s-a alăturat recent echipei PNL Ialomiţa.

         ”Intru într-o luptă nouă, mai ales că s-a schimbat şi sistemul electoral, unde votul este pe partid, dar chiar dacă preşedintele Gheorghe Tinel spune că bătălia este pentru al doilea mandat de deputat, eu spun că aportul pe care îl voi aduce echipei liberale, pe care am găsit-o extrem de unită şi de bine structurată, va fi substanţial, astfel încât PNL Ialomiţa să împartă cele 6 fotolii de parlamentari cu PSD şi să obţinem 3 mandate”, a încheiat deputatul Ionescu.

Comunicat de presă: PNL Ialomița – Partidul Național Liberal, filiala Ialomița