comenzi la domiciliu cliseru.ro

PNL: Flori și bomboane pentru persoanele vârstnice din Slobozia și Amara

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/10/2016 | Politica

În fiecare an, pe data de 1 octombrie, în întreaga lume sunt sărbătorite persoanele vârstnice. Partidul Naţional Liberal – filiala Ialomiţa, prin organizaţia judeţeană de femei, împreună cu deputaţii Cristina Pocora şi Gheorghe Tinel au oferit bomboane şi flori persoanelor vârstnice din Amara şi Slobozia, cu ocazia zilei acestora.

    „A fost o ocazie deosebită pentru noi să fim alături, chiar şi pentru câteva momente,  de părinţii şi bunicii noştri. Ziua Persoanelor Vârstnice este una extrem de importantă pe care ne-am dorit neapărat să o marcăm alături de aceştia. Am mers pe străzile din Amara şi Slobozia, împreună cu doamnele şi domnişoarele din organizaţia noastră de femei şi le-am oferit celor pe care i-am întâlnit o floare şi o bomboană. Au fost plăcut surprinşi şi s-au bucurat că cineva s-a gândit şi la ei. Le dorim viață lungă tuturor şi multă sănătate!”, a declarat deputatul Gheorghe Tinel.

„Este un gest foarte frumos din partea celor doi deputaţi, pentru că nu prea se gândesc parlamentarii la noi decât în campania electorală. Şi în anii care vin sperăm să le rămână aceleaşi obiceiuri”, a declarat doamna Maria Avram.

„Le mulţumim pentru gestul drăguţ pe care l-au făcut. Am fost surprinse într-un mod plăcut să fim servite pe stradă cu bomboane şi să primim flori!”, a precizat doamna Florica Ion.

Comunicat de presă PNL Ialomița