comenzi la domiciliu cliseru.ro

PNL a început pregătirile pentru alegerile parlamentare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/09/2016 | Politica

Odată cu stabilirea datei alegerilor parlamentare, respectiv 11 decembrie, PNL Ialomița demarează acțiunea de strângere de semnături necesare depunerii candidaturilor.

tinel gheorghe

„Legea spune undeva la 2%. Noi ne propunem la nivel județean să strângem măcar o treime din numărul voturilor obținute pe votul politic la alegerile locale”, a declarat Gheorghe Tinel, președintele PNL Ialomița.

Analiza listelor venite din teritoriu se va face de către conducerea centrală la începutul lunii octombrie, pentru a lăsa organizațiile județene să-și cristalizeze opțiunile după alegerile interne.

La Ialomița, se pare că atât cei patru aspiranți la Camera Deputaților cât și cei doi de la Senat, plus rezervele, sunt cunoscuți, candidaturile urmând să fie validate, iar PNL Ialomița ne asigură că toate cele șase mandate vor fi din resursă proprie.

De asemenea, PNL Ialomița demarează o nouă campanie de strângere de semnături, atât pe teren cât și în mediul online, legată de construcția pasajului de la Drajna, pentru a pune din nou presiune pe CNADNR și Ministerul Transporturilor.

bariera drajna„Suntem la 26 de ani de la Revoluție. Nu am construit noi autostrăzi, dar o pasarelă, care să fluidizeze traficul la Drajna, între Slobozia și Călărași, să nu mai stăm la cozile acelea interminabile, care ne macină nervii, putem să facem. Costurile erau estimate undeva la suma de maxim 15 milioane.

Vom vedea. A fost și o petiție demarată anul trecut, tot de PNL, dar care a rămas fără urmări. PNL promite că dacă va ajunge la guvernare, acest obiectiv va fi prioritar pentru cele două județe. Nu se poate! Decât să cheltuim banii pe alte obiective ratate din start, mai bine facem ceva util. Vom amplasa corturi, vom avea echipe în stradă care vor strânge aceste semnături. Nu numai în Slobozia, ci și în alte localități. (…)”, a adăugat Tinel.

Totodată, în cadrul unei conferințe de presă, acesta a vorbit despre un posibil trafic de influență printre primari, pe care îl realizează social-democrații prin intermediul Grupurilor de Acțiune Locală.