comenzi la domiciliu cliseru.ro

Pieton accidentat mortal la Perieți. Identitatea victimei este necunoscută

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/10/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Dacă recunoașteți semnalmentele victimei, informați poliția.

Pieton accidentat mortal la Perieți. Poliţiştii fac verificări pentru identificarea unui pieton care şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie.

Poliţia a fost sesizată ieri, 7 octombrie, în jurul orei 21:00, cu privire la faptul că în afara localităţii Perieţi s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane.

În timp ce un bărbat de 53 de ani, din comuna Sudiţi, conducea un autoturism din direcţia Slobozia către Urziceni, la ieşirea din comuna Perieţi, a fost surprins de apariţia pe partea carosabilă a unui pieton, pe care l-a acroşat.

Din accident a rezultat decesul pietonului, care a fost depus la Serviciul de Medicină Legală Ialomiţa în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea pietonului, un bărbat de aproximativ 65 de ani, înălţime aproximativ 170 cm, constituţie astenică, tuns scurt grizonat, barbă de lungime medie.  Bărbatul purta pulovăr albastru, pantalon tip jeans negru, papuci de cauciuc albaştri.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre identitatea acestei persoane, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112!

IPJ Ialomița