comenzi la domiciliu cliseru.ro

Piața Gării din Fetești va fi reabilitată

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/08/2013 | Locale Ialomita

Primăria municipiului Fetești va demara, la sfârșitul acestei luni, proiectul de reabilitare a zonei Piața Gării. Investiția presupune readucerea carosabilului și trotuarelor în parametri normali de funcționare, asigurându-se astfel condiții optime de circulație pentru autovehicule și pietoni. Se are în vedere și reorganizarea spațiilor pentru fluidizarea traficului.

gheorghe catrinoiuSe vor realiza: intersecție cu sens giratoriu între Piața Gării și str. Anghel Saligny, stații de autobuz amenajate în alveola dintre cele două intersecții cu sens giratoriu, parcări pentru autovehicule în zona cuprinsă între Piața Gării și str. Călărași, insule mediane denivelate, limitate de borduri, cu spații verzi între sensurile de mers, trotuare cu lățimi variabile între 1 și 4,5 m cu spații verzi, carosabil cu o bandă sau două benzi de circulație cu lățimea de 3,5 metri și se vor reface sistemul de canalizare și evacuare a apelor pluviale și iluminatul stradal.

Primarul municipiului Fetești, Gheorghe Catrinoiu, a declarat că valoarea investiției este de  929.841 lei, iar durata de realizare este de 3 luni.   Proiectul este finanțat printr-un împrumut bancar și din bugetul local.