Peste 50 de jandarmi, la Icoana Făcătoare de Minuni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Peste 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa  vor asigura, în perioada 18 – 24.04.2012, măsurile de ordine ce se vor impune la manifestarea religioasă de mare importanţă pentru creştinii ialomiţeni, şi anume, aducerea la Slobozia a Sfintei Icoane Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului.

Aceasta va fi adusă miercuri, 18.04.2012, în jurul orei 16.00, la Catedrala „Înălţarea Domnului” din Slobozia. După ce Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor va oficia o slujbă, icoana va fi dusă cu o procesiune religioasă la Mănăstirea „Sfinţii Voievozi”.

Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea oricăror fapte antisociale ce ar putea fi comise în zonele din jurul lăcaşelor de cult, a evenimentelor nedorite şi pentru descurajarea infractorilor, a cerşetoriei şi vagabondajului.

Patrule de jandarmi vor executa misiuni atât pe timp de zi cât şi pe timpul nopţii, astfel încât să fie în măsură a soluţiona în mod operativ toate  sesizările primite de la cetăţeni.

Jandarmii ialomiţeni au asigurat măsurile de ordine publică şi la slujbele din perioada sărbătorilor de Paşte.

Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.