comenzi la domiciliu cliseru.ro

Peste 1000 de persoane, 200 de autovehicule și 59 de societăți, verificate în ultimele 24 de ore. Respectare măsuri stare de alertă – COVID-19

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/10/2020 | Lege si Ordine

Peste 1000 de persoane și 59 de societăți comerciale au fost verificate de efectivele de poliție şi poliţie locală în ultimele 24 de ore, pentru respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în vederea prevenirii și limitării infectării cu virusul Covid-19.

La data de 21 octombrie a.c., în cadrul acțiunilor au fost  vizate cu precădere zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban cât și în mediul rural.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 61 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.000 de lei, 47 de amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție și 13 pentru nerespectarea măsurilor de distanțare fizică.

Peste 1000 de persoane și 59 de societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

De asemenea, peste 200 de autovehicule au fost verificate, din care 24 de mijloace de transport în comun.

În cadrul verificărilor, în jurul orei 13:50, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica, au depistat pe raza comunei Bordușani, un tânăr de 17 ani, care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, conform deciziei Direcției de Sănătate Publică Ialomița.

Față de  acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 55/2020.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA. Foto arhivă