comenzi la domiciliu cliseru.ro

Persoanele defavorizate din Fetești vor beneficia de o masă caldă la cantina primăriei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/02/2012 | Locale Ialomita

Primăria municipiului Feteşti şi Consiliul Local, la iniţiativa primarului  Gheorghe Catrinoiu, îi informează pe cei cărora Guvernul le-a sistat plata ajutoarelor că vor beneficia de o masă caldă de la cantina primăriei.

Cantina primariei fetestiAcestă măsură se adreseză în special celor care beneficiază de legea 416/ 2011 privind venitul minim garantat şi sunt la prestaţii, dar şi altor categorii defavorizate care nu au venit.

Prin aplicarea acestei ordonanţe 124 la nivelul municipiului Feteşti au rămas fără niciun venit 192 de persoane (64 dosare suspendate) din 860 (330 dosare) de la legea 416.

Primarul municipiului Feteşti, Gheorghe Catrinoiu, a declarat că „pentru o perioadă cât mai îndelungată o să le oferim acestor persoane defavorizate câte o masă caldă în fiecare zi. Noi ne luptăm în continuare să găsim şi alte soluţii pentru aceşti oameni care nu au niciun venit. Ne dorim să le facem această perioadă cât mai uşor de suportat pentru că vremea ne este şi ea potrivnică. De asemenea, aş dori să le mulţumesc şi sponsorilor care ne sprijină în acest demers.”