comenzi la domiciliu cliseru.ro

Persoanele care provin din centrele de plasament vor fi mai bine informate cu privire la piața muncii

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/03/2013 | Locale Ialomita

AJOFM Ialomița va avea un personal mai bine pregătit, care va răspunde provocărilor unei piețe a muncii în plină transformare, iar persoanele cu dificultăți de integrare pe piața muncii, care provin din centrele de plasament, ce vor apela la angajații Serviciului Public de Ocupare din județul Ialomița, vor beneficia de servicii de calitate, la nivelul celor oferite de instituții similare din alte țări europene.

ialomita seminar ajofm

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, în calitate de beneficiar, împreună cu Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, Vrancea și Călărași, Asociația Pro Dinamic, Quality Management Services (UK) Limited în calitate de parteneri în cadrul proiectului POSDRU „Formarea continuă – premiza calității în SPO’’, a desfășurat, în perioada 13 – 16 martie, în municipiul Slobozia, un seminar cu tema „Comunicarea cu categorii de persoane defavorizate – persoane care provin din centrele de plasament”. Proiectul a început pe 1 iulie 2011 și are o durată de 36 de luni, perioadă în care vor fi organizate 12 seminarii tematice în patru agenții județene.

seminar ajofmAcest seminar este primul dintr-o serie de trei seminarii propuse spre desfășurare în județul Ialomița cu scopul de a dezvolta competențele și abilitățile angajaților SPO (Serviciului Public de Ocupare din județul Ialomița) prin perfecționarea și specializarea în furnizarea de servicii specializate de ocupare individualizate și tehnici personalizate, dedicate persoanelor cu dificultăți de integrare pe piața forței de muncă.

Seminarul a fost organizat în cadrul activității de specializare pentru furnizarea de servicii specializate pentru persoanele cu dificultăți de integrare pe piața muncii. La sfârșitul celor trei zile de perfecționare, personalul din AJOFM Ialomița va fi mai bine pregătit în problema integrării pe piața muncii a persoanelor care provin din centrele de plasament și care vor apela la angajații SPO Ialomița.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️