comenzi la domiciliu cliseru.ro

Persoane bănuite de tâlhărie calificată, reţinute de poliţişti

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/02/2016 | Lege si Ordine

Doi bărbaţi de 28 şi 29 de ani din Urziceni, respectiv Feteşti, reţinuți de Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au reţinut doi bărbaţi de 28 şi 29 de ani din Urziceni, respectiv Feteşti, bănuiţi de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni au reţinut ieri, 1 februarie a.c., doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei infracţiuni săvârșite cu violență.

La data de 01 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au reţinut doi bărbaţi de 28 şi 29 de ani din Urziceni, respectiv Feteşti, bănuiţi de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astfel, la data de 19 ianuarie 2016, cei în cauză, în timp ce se aflau într-un autoturism împreună cu un cetăţean italian de 61 de ani, l-ar fi deposedat prin ameninţari de un ceas artizanal şi de aproximativ 400 de euro.

Bărbaţii de 28 şi 29 de ani au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar astăzi, 2 februarie  au fost prezentaţi instanţei, magistraţii emiţând pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.