15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Percheziții pe raza municipiului Fetești https://wp.me/p49Kdo-7xo

Percheziții pe raza municipiului Fetești

Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, ieri, 29 martie, poliţiştii au organizat și desfăşurat o acţiune preventivă pe raza municipiului Fetești, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea unui climat de siguranţă publică şi diminuarea fenomenului infracţional, depistarea autorilor unor furturi de energie electrică, prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, precum şi găsirea unor bunuri care pot proveni din infracţiuni.

La desfăşurarea acestor activităţi, alături de poliţişti au participat şi jandarmii ialomiţeni.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare la locuinţele a două persoane fizice, bănuite că ar fi folosit instalaţii clandestine, în scopul racordării directe la reţeaua de energie electrică.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de executare sau folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare şi furt.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi recuperarea prejudiciului cauzat.

comunicat IPJ Ialomița

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!