comenzi la domiciliu cliseru.ro

Percheziții pe raza municipiului Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/03/2016 | Lege si Ordine

Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, ieri, 29 martie, poliţiştii au organizat și desfăşurat o acţiune preventivă pe raza municipiului Fetești, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea unui climat de siguranţă publică şi diminuarea fenomenului infracţional, depistarea autorilor unor furturi de energie electrică, prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, precum şi găsirea unor bunuri care pot proveni din infracţiuni.

La desfăşurarea acestor activităţi, alături de poliţişti au participat şi jandarmii ialomiţeni.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare la locuinţele a două persoane fizice, bănuite că ar fi folosit instalaţii clandestine, în scopul racordării directe la reţeaua de energie electrică.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de executare sau folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare şi furt.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi recuperarea prejudiciului cauzat.

comunicat IPJ Ialomița