comenzi la domiciliu cliseru.ro

Percheziţii pe raza municipiilor Slobozia şi Feteşti

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/05/2015 | Lege si Ordine

În această dimineață,  polițiștii Inspectoratului de Poliție Judeţean Ialomiţa desfășoară 11 percheziții la persoane bănuite de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri oficiale.

La data de 21 mai, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, efectuează 11 percheziţii, pe raza municipiilor Slobozia şi Feteşti, la persoane bănuite de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri oficiale.

Percheziţiile se efectuează la sediile unor instituţii publice locale, al unei societăţi comerciale şi la domiciliile mai multor persoane.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2011 – 2012, reprezentanţii unei instituţii publice locale ar fi atribuit unor societăţi comerciale, contracte de construcţii la unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Feteşti, fără respectarea procedurilor legale.

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de peste 100.000 de lei.

Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomiţa, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița